Нема ништо подобро отколку да ја гледаш комшивката во темница како се пресоблекува. Од темното вреваат иљада опасности, но се се заборави кога кнедла ке застане во грлото, па се спушта низ градите стомакот па се до доле до јајцата кои пулсираат неконтрорилано. Заигруваат светки пред очите, а комшивката е кошничка со мед од која треба да се извлече до последна капка од медот.
Мојата комшивка имаше чипкани гакички, повеке за украс отколку што беа практични, па влакната од пичката и штрчеа на сите страни. А пичката ја неговаше и додека тоа го правеше, си играше со неа. -Пичката на мојата комшивка-само помислата ве тера да полудите. -Да ти го лижам пичето комшивке -зборуваа моите очи додека ја гледав. Една вечер стоеше до прозорот а јас неприметно и пријдов од позади. Не реагираше. Незнам како, мојот кур се најде во нејзиното газе како памук. И ги ставив рацете на градите, истите гради кои ги сонувам секоја вечер. Таа и понатаму мирно гледаше некаде во далечина. Се правеше како да не ме приметува.

Некој од минувачите ќе погледнеше нагоре, а јас немав време ни да се тргнам од помисла дека некој ме приметил. И ги стискам градите и стенкам од задоволство. Свршив триејки го курот мегу нејзините бутини. Кога свршив таа се заврте накај мене се спушти до мојот кур и го наби цел во уста. Сакав да вриснам од задоволство но не смеев, комшијата нејзиниот сопруг спиеше во другата соба. Свршив уште еднаш ама сега во нејзината устан ни една капка од спермата не смееше да пропадне се проголта мојата комшивка. Со денови ме болеше курот од нејзините заби а јајцата ме печеа од нејзините нокти, ама ако сето тоа би го издржал уште безброј пати. Вкусот на медени гради и пичка со вкус на кокос, е вреден за секаква болка.
Ја ебев мојата комшивка секогаш кога за тоа имавме прилика, а кога ке свршевме и ке се разделевме веднаш се прашував кога пак ке се повтори тоа задоволство. Имаше прекрасно пиче мислам дека кога ке го ставев внатре ме гори како да сум го ставил во огин. Сакаше во сите пози а посебно сакаше кога е набиена на мојот кур. Една вечер додека таа ми скокаше на курот, влезе нејзиниот сопруг, за кој мислевме дека е во длабок сон, застана не гледаше неколку минути а ние не стигнавме ни да запреме да се одвоиме кога тој само и го напика веке тврдиот кур во нејзиното чмарче. Таа се извитка од болка, вресна од задоволство помешано со болка и почна дивјачки да меша со колковите. Јас бев на седмо небо не ни размислував што ке биде после кога сето ова ке заврши, уживав гледајки ја неа како се витка од страста и него кој длабоко влезе во неа. Ја дупевме двајцата јас и ги лапав цицките, тој и го плескаше задникот. После некое време свршивме сите заедно јас во пичето а тој во чмарчето. Станавме јас тргнав да си одам преку балконот а тој викбна по мене: -Каде комшија зар ке си одиш нема ли да го повториме ова уште еднаш. Незнаев што да одговорам застанав и стоев неколку минути а тој за тоа време донесе три чаши со виски ни ги подаде и ми рече. -Цело време знаев дека ја ебеш женами дркав во соба сам додека вие се ебевте сега собрац храброст да ви се прдружам и треба да наздравиме за тоа нели. А од сега па натака двајцата ке ја ебеме заедно се сложувас ли ме праша: -Секако дека се сложувам со задоволство му одговорив. После тоа секоја вечер бевме заедно без разлика дали кај мене и ли кај нив имавме прекрасно уживање.