Бев во цвет на младоста, а она зрела расна, полничка, со огромни гради, задник кој го рда во ритам кога оди и примамува кур да и влета, да го заљуља.

 

Работев преку лето во магацинот кај нејзиниот сопруг и ја гледав секој ден, а и секојдневно дркав на неа во магацинот. Имав проблем со девојките на моја возраст, бидејки имав дебел и голем кур, а тие имаа тесни пичиња па многу ги болеше. Некако можеа да го пушат ама не беше тоа тоа задоволство. Ја замислував газдарицата…каква и е пичката…како таа би се набивала на мојот кур и дркав дркав до недоглед.
Тој ден беше неиздржливо топло, јас се топев во магацинот без вентилација, а морав да носам работничко одело кое само ми се лепеше на испотеното тело. Ја соблеков маицата и сакав да се разладам со вода кога влезе таа. Носеше вентилатор. -Еве ти донесов нешто да се разладиш, фустанот што го имаше на неа и беше залепен од пот. Пробав да го укључам вентилаторот но нешто не можеше да се укључи а таа се натрти пред мене, мрдаше со задникот барајки друг штекер.
Не можев да издржам повеќе ке експлодирав, и го дигнав фустанот и почнав да и го стискам задникот и цицките. Се тргаше но не доволно. -Луд сум по тебе, за твојот задник, гради го дркам на тебе секој ден. Ја потпрев на едни кутии и ги искинав гаките и и го набив курот во влакнестата пичка. И ги гризев брадавиците а таа ме оттурна фаќајки ме за курот и ми рече дај ми го да го пушам малку. Цел го набиваше во уста, ги цицаше јајцата малку ми требаше да свршам. Ја подигнав ја седнав на кутиите и ги дигнав нозете: -дај ми го дај ми го веднаш ајде да го осетам во пичката стенкаше и ме молеше. И го набив до јајца стенкаше врескаше воопшто не ни беше важно дали не слуша некој или не. И го набивав јако ја ебев агресивно а таа стенкаше врескаше и ми ги забиваше ноктите во грбот. Почнав да чуствувам дека ме стега со пичката не сакав да свршам додека не и го набијам во чмарот. Ја завртев и ја натртив на кутиите и и пљукнав на чмарот а после тоа и поминав со прстот по него и и го набив полека прво главчето а потоа малку по малку и цел. Задникот и се тресеше и ги стискав цицките. Ја плескав по задникот ја ебев а таа мешаше се нишаше набиваше на мојот кур а со раката си го мазеше клиторисот. Почуствував дека ке свршам па почнав да и зборувам: -Ајде курво сега ке те полнам, ти си моја курва ке те ебам кога ке посакам, сакаш ли стално да ти ги растурам од ебење и пичката и чмарот. Сега ке ти го наполнам чмарот курво.

Свршив ме и двајцата и тоа јако како никогаш до тогаш, а та асе заврте накај мене ја прегрнав и ја прашав дали е добра, а таа само климна со главата и ми се заблагодари. Те посакувам и понатака и реков а таа само се насмевна и ми рече: -Знам јас сум твојата курва. Тргна да си оди а јас ја фатив за задникот ја стегнав и и реков: -Ке те ебам секој ден. Се ебевме секој ден некогаш и по неколку пати доколку за тоа имавме прилика.