Спарно јулско утро, 9 часот, телефонот звони. Прво помислив дека колегата ме вика на кафе, но погледнав во екранот, приметив дека алармот ми звони. Збунет размислувам зошто сум го наместил алармот кога сакам подолго да спијам, и се сетив, ветив на мојот пријател Милан дека со него ќе одам во село кај еден постар брачен пар кај кои што работи и сеното мора да го собере.

После доручекот седнав во кола и тргнав по пријателот. Стигнав кај него и му помогнав некои работи да ги сместиме во кола и после некое време стигнавме во село. Излегов од кола, ги извадивме стварите и тргнав кон домаќинот да му пружам рака да се запознаеме. Беше тоа слаб човек, околу 55 години, со проседа коса и црвено лице. Малку разговарајќи со него приметив дека е тотално откачен. Веднаш позади него на клупата седеше неговата жена, крупна, помлада од него 2 години. Пријатна жена која кажуваше вицеви на сметка на својот маж. После краткото запознавање седнавме на клупата пред куќа. Домаќинот извади шише домашна ракија и ни ги полни чашките и додека ни сипува мене ми одлета погледот на влезната врата од која тогаш излезе сестра му на пријателот, Елена, црнка, 22 години, со коса до рамена. Во бела маичка со плитко деколте и розе еластична тренерка која се прилепила на незјзините нозе. Пријде и седна карши мене. Погледот ми го привлече нејзината маичка која беше прилично тенка и на која се оцртуваа нејзините брадавици од убавите цициња со средна големина. После испиената ракија станавме и отидовме да работиме. Пријателот (Милан) и домаќинот отидоа на едн крај на ливадата да купат сено, додека мене и Елена не пратија на друг крај да работиме, за што воопшто не се бунев. Одеше пред мене и имав феноменален поглед на нејзиното преубаво дупе кое во тренерката беше како вакуум спакувано. Во текот на работата не можев да го тргнам погледот од неа. Секојпат кога ќе се наведнеше имав убав поглед на нејзините цицки, благодарејќи на тоа што не носи градник и малото деколте на маичката, а благодарејќи на сонцето потењето уште повеќе и ја намокри маичката така да во секој миг имав поглед на нејзините цицки.

После 2 часа работа седнавме на клупа да одмориме и домаќинот пак вади ракија, а он највеќе и испи. Милан го заболе глава од сонцето па отиде во куќата малку да преспие, а јас, Елена и домаќинот останавме надвор и разговаравме па дојдовме до тема за денешните девојки и како се облекуваат. Елена почна да кажува како она секогаш убаво се облекува, а домаќинот и рече -Де, молчи гологазеста. Елена само се насмевна и отиде полека да продолжи со работа. Кога отиде го прашав домаќинот што мислеше со тоа гологазеста, а тој се насмеа, се напи малку ракија и рече -Погледај и го малку дупето а не само цицките. Се вратив и јас на работа кај неа, размислувајќи за разговорот. Не морав многу да чекам, додека и помагав да подигне сено, се наведна пред моите очи на едвај пола метар. Пошто носеше тесни еластични тренерки, се растегнаа и имав поглед на мрсна пичка. Курот кој и така ми беше дигнат, сега само што не експлодираше. Незнам како издржав да не ја изебам во тој момент. Откако го пренесовме тоа, домаќинот не испрати во блиската шумичка да донесеме уште сено. Влеговме во шумичката и некаде на средината го најдовме, и она одејќи пред мене се наведна да собира. И пак иста сцена. Не можев да издржам и и реков -Побрзај гологазлеста, на што она се насмевна и уште повеќе го подигна дупето. Ни секунда не размислував, почнав да ја мазам по дупе. Она ме погледна и пак се насмевна. Одма и ја соблеков тренерката и ја допирав по сочната врела пичка. Уживаше во тоа па го извадив кондомот од новчаник и го навлеков на веќе здрвениот кур.
Полека почнав да го гурам, милиметар по милиметар додека не влезе целосно. Малку застанав, го извлеков цел и пак со цела сила го забив назад. Испушти гласен крик. Продолжив да ја растурам со тоа темпо, плескајќи ја по дупе, додека Елена стенкаше од задоволство. Кога почнав да свршувам цврсто ја фатив за дупе додека таа цврсто се држеше за дрво. Побрзавме, го собравме сеното и го однесовме кај домаќинот кој само не погледна и се насмевна…