Секс Приказна Во Колата.

Вечерва бевме на роденден на еден другар. После неколу часа решивме да си одиме, а имавме испиено алкохол. Влеговме во колата и тргнавме накај дома. Јас возев, а жена ми предложи да свртиме еден круг по градот да видиме што има онака. Се согласив кога одеднаш осетив дека нејзините раце ме фаќаат на курот. Убаво ми е, ја слушав Pink Floyd, Shine on you crazy diamond додека ми го дркаше, една од моите омилени песни. Се возевме така и почна да ми го пуши. Алкохолот почна да го прави своето, реков:

-Да одиме на Ловен дом да се потсетиме на безгрижните времиња.
-Вози срце.
И отидовме без обзир за време (беше скоро полноќ). Таму имаше уште една кола со замаглени стакла.
-Овие се ебат – рече таа.

Само се насмеав, ја изгасив колата и почнав да ја лапам. Ги спуштив седиштата истовремено. (Сеуште ми е позната техниката, макар што првпат го правам тоа во оваа кола). Бевме запалени. Носеше краток фустан и ја пуштив раката меѓу нејзините нозе. Осетив, беше влажна и топла. Сакаше да се ебе, курот ми беше дигнат.

Нежно ја лижев на вратот, и ја наведнав главата и и го ставив во уста. Таа пушеше страсно, и ги соблеков хулахоплките и тангата. Ја ебев со прстот. Испушташе задоволни звуци и ми ја грицкаше главичката. Тоа го сакам, премногу ме пали. Сега ја оттргнав од мене, ја потпрев на вратата и почнав страсно да и ги лижам цицките, а таа ми го дркаше. И ги раширив нозете колку шо можеше и почнав да и ја лижам. Беше многу мокра, а мене ме палеше ситуацијата: После многу време пак имаме секс во кола.

Ја повлеков накај мене и и го пикнав во пичето. Ја ебев нежно, пополека, Стенкаше задоволно. Потоа го убрзав ритамот и таа почна да вреска. Стаклата веке беа скроз замаглени, а капкички вода полека почнуваа да се слеват по нив. Се грчеше, свршуваше додека ми доаѓа и мене. И го ставив меѓу цицките откако вресна силно, малку ја поебав таму и тука свршив. Бевме задоволни, зедовме воздух и останавме додека да испушам една цигара и тргнавме за дома, каде креветот чеакаше за втора рунда секс со играчки