Попуст!

Вибратор Модел 4291

2,090 ден 1,490 ден

Вибратор Модел 4291. Каков прекрасен вибратор. Мазна оска, целата со вени и проширена база за да ви овозможат стимулативно искуство кое зборовите едвај можат да го опишат. Вклучува едноставнен за употреба потенциометар на основата, така што ќе можете да го свртите вниманието кон поважните работи. Овој вибриратор вибрира со мулти брзински сензации што ќе ви овозможи многу незаборавни сесии.

Материјал: меко ПВЦ

Боја: Телесна

Должина: 18 см.

Должина на употребливиот дел: 16 см.

Дијаметар: 4 см.

Опис

Опис

Вибратор Модел 4291

Кошничка

СЛЕДЕТЕ МЕ НА ФЕЈСБУК