Црн женски ранец - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најквалитетни !

Црн женски ранец изработен од одлична еко кожа. Ранецот има две прегради со два патенти и наменет за секоја возраст. Количините се ограничени и цената е одлична ! ! !