Регистрација на корисник

Ние не бараме нашите корисници да отвораат сметка кај нас и да се регистрираат.

До сега, во нашата пракса сме утврдиле дека тоа не само што е непотребно, туку е и здодевно за најголемиот број на купувачи. Затоа, го направивме овој лесен систем за нарачување каде што во неколку лесни чекори ќе можете да го нарачате она што ви се допаѓа.

Нарачка директно на операторот ПО ТЕЛЕФОН

Најпрост начин на нарачка е да се јавите на телефон

075-277-268

и во разговор со операторот да извршите нарачка на саканиот производ.

Нарачка преку виртуелната кошничка

Кога ќе најдете производ којшто ви се допаѓа кликнете на копчетo ” Додади во кошничка”. На тој начин производот ќе влезе во вашата виртуелна кошничка. Доколку сакате да разгледувате други производи, продолжете со разгледување, а производот ќе ве чека во вашата кошничка за тоа време.

За додавањето на производот во кошничката ќе бидете известени со тоа што ќе се појави зелено поле со известување дека производот е додаден во вашата кошничка.

Кога ќе завршите со одбирањето на производите, било да е тоа еден или повеќе производи, кликнете на копчето да ја видите вашата кошничка. Вие ќе видите што се има во неа. Можете да вршите корекција на количините, или целосно да избришете производи од неа.

Потоа следува пополнување на податоците за достава на производот на саканата адреса.

Ве молиме да прочитате внимателно:

Кога купувате кај нас,вашите лични податоци се 100% заштитени. Никому не ги откриваме и не ги споделуваме. За нашата политика на дискреција, повеќе  можете да прочитате ако кликнете.

Всушност, доколку сакате така, можете да напишете целосно лажно име и презиме или прекар. Доволно е само телефонскиот број да е точен, за да може карго сервисот да ви ја достави пратката.

Потоа, кликнете на копчето “Нарачај”

На крајот, на вашиот екран ќе се појави известување дека нарачката е примена и дека во најскоро време ќе бидете исконтактирани од нашата комерцијална служба.

Важна забелешка:

Иако внимаваме редовно да ги апдејтираме производите на сајтот, не секогаш можеме да гарантираме дека се што е на сајтот го имаме на лагер. Затоа, вашата нарачка ќе биде комплетирана кога нашиот оператор ќе провери дали производот го имаме на лагер и ќе ви се јави по телефон за да ве извести за тоа.