Кремово кафеава ташна - Бутик Црвенкапа - Најниски Цени ! Повелете !

Кремово кафеава ташна од марката Bagato Bag. Нов ретро дизајн 2018 год. Ташната има една мала рачка за носење на рака и една голема рачка за преку рамо. Направена е од еко кожа и количините се ограничени. Не пропуштајте ! ! !