ШАРЕНА ЛЕТНА ТАШНА - Бутик Црвенкапа - Најдобри ! Најевтини !

Шарена летна ташна. Направена е од еко кожа со плетен конец во различни бои, има долга мобилна рачка која се вади. ташната е за секојдневна употреба и е совршена е за летните денови.