ШАРЕНА ЛЕТНА ТАШНА - Бутик Црвенкапа - Најдобри ! Најевтини !

Шарена летна ташна. Направена е од еко кожа со плетен конец во различни бои и е за секојдневна употреба. Совршена е за летните денови, долгата рачка е мобилна и може да се носи само на двете мали рачки. Повелете !