Црвена женска ташна - Бутик Црвенкапа - Најдобри ! Најевтини !

Црвена женска ташна од марката MaxFly. Изработена од еко кожа. Внатре има две прегради и заден патент. Многу е практична и е наменета за секојдневна употреба.