Сино ранче - Бутик Црвенкапа - Најдобри ! Најуникатни ! Повелете !

Сино ранче со разнобојни шари, од марката Bag to Bag. Изработено е од еко кожа на рачките, а остатокот од ранчето е со плетен дезен. Наменето за секојдневна употреба.