Бордо ранче - Бутик Црвенкапа - Најдобри ! Најуникатни !

Бордо ранче со ретро плетен дезен од марката Bag to Bag. Изработено е од еко кожа на рачките, а остатокот од ранчето е со плетен дезен. Наменето за секојдневна употреба.