Виолетово црвено ранче - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Виолетово црвено ранче од марката Bag to Bag. Изработено е од еко кожа на рачките, а остатокот од ранчето е со плетен дезен. Наменето за секојдневна употреба.