Окер ранец - Бутик Црвенкапа - Најдобри ! Најквалитетни !

Окер ранец со два патенти од горе и еден позади од марката Bag to Bag. Наменет е за секојдневна употреба. Изработен од прекрасен материјал и еко кожа на рачките.