Шарен ранец - Бутик Црвенкапа - Најдобри ! Најквалитетни !

Шарен ранец со два патенти од горе и еден позади од марката Bag to Bag.Наменет е за секојдневна употреба. Изработен од прекрасен материјал и еко кожа на рачките