Бордо-мала-ташна - Бутик Црвенкапа - Најниски цени !

Бордо мала ташна од брендот The Grace Bags. Карактеристично кај оваа ташна е тоа што се вади големата рачка и ташната може да се носи како мало куферче во едната рака со многу интересна метална алка. Не пропуштајте !