Мали ташнички - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најквалитетни !

Мали ташнички од марката I L F. Изработени од еко кожа, со заден патент и голема рачка за носење преку рамо. Ташничките се едноставно и практично дизенирани што овозможува носење во секоја пригода. Ги имаме во боите на Црни, Светло и Темно Сини и Бежови. Повелете !!!