Патна шарена голема торба - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Патна шарена голема торба. Торбата е многу практична и многу наменска. Составена е од еко кожа со три засебни прегради и три патенти. Има исто така и голема рачка за носење преку рамо. Дезенот и е многу интересен со разни сликички од големите метрополи. Повелете ! ! !