Црн лакиран паричник - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Црн лакиран паричник. Паричникот е изработен од кадифе и црна лакирана кожа. Има неколку внатрешни прегради и е многу функционален. Цената е одлична !