Женски паричник Лејс Лоре - Бутик Црвенкапа! Најдобри! Најевтини !

Женски паричник Лејс Лоре. Паричникот е изработен од одлична еко кожа и го имаме во две бои, кремова и кафеава. Има три засебни прегради и е многу практичен. Повелете !