Машки паричник Ангел - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машки паричник Ангел. Доста квалитетен машки паричник изработен од еко кожа со две засебни прегради и со една кабза за запетлување. Цената е намалена и го имаме во црна и кафена боја.