Машка коцкеста ташна - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машка коцкеста ташна. Изработена од чиста кожа, со преден надворешен патент и две внатрешни засебни прегради. Прекрасно е изработена и дезенирана, практична е и е буквално за носење во секаква прогода. Овој е еден од најпродаваните машки производи. Ги имаме во боите на црна и кафена. Цената е одлична !