Машка ташна Бег - Бутик Црвенкапа ! Најдоби ! Најевтини !

Машка ташна Бег. Ташната е од реномиранот бред Bag to Bag, изработена е од чиста кожа. Исто така составена е од четири прегради со два патенти на средината има и голема рачка за носње на рамо. Цената е одлична за ова високо квалитетна ташна. Повелете ! ! !