Секси боди модел 81046 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најквалитетни !

Секси боди модел 81046. Секси боди, изработено од мека ситна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото. Големината универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.