Машка голема ташна Бег - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машка голема ташна Бег. Високо квалитетна ташна од реномиранот бред Bag to Bag, изработена е од чиста кожа. Исто така составена е од четири прегради со два патенти на средината има и голема рачка за носње на рамо. Може да се носи во секаква комбинација и наменета за секоја пригода.