Машка голема ташна со 5 патенти - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Машка голема ташна со 5 патенти. Ташната е направена од кожа и има пет засебни прегради со патенти и долга рачка за преку рамо. Ташната е од брендот Bag to Bag и е многу практична и функционална. Цената е намалена !!!