Машка средна ташна со 8 патенти - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Машка средна ташна со 8 патенти. Ташната е од реномиранот бред Bag to Bag, изработена е од чиста кожа. Исто така составена е од осум засебни прегради со осум патенти има и голема рачка за носње на рамо. Наменета е за секојдневна употреба и е многу практична. Цената е одлична за ова високо квалитетна ташна. Повелете ! ! !