Машка мала ташна со 3 патенти - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машка мала ташна со 3 патенти. Ташната е од реномиранот бред Bag to Bag, изработена е од чиста кожа. Исто така составена е од три засебни прегради со три патенти  има и голема рачка за носње на рамо и на задниот дел има преграда – место каде што може да се стави на колан Цената е одлична Повелете ! ! !