Секси целосен комбинезон 81029 - Бутик Црвенкапа ! Најевтини !

Секси целосен комбинезон 81029, изработен од мека крупна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Комбинезонот е со две еластични прерамки, мало деколте и отвор на долниот дел кој ги открива интимните делови и дел од задникот