Секси целосен комбинезон 1530 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Секси целосен комбинезон 1530.Изработен од мека крупна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Комбинезонот е со две еластични прерамки, мало деколте, мрежести отвори на градите стомакот и отвор на долниот дел кој ги открива интимните делови и дел од задникот