Секси боди 81001 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Секси боди 81001. Изработено е од мека ситна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Тангата не е вклучена во комплетот. Големината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.