Секси кратко фустанче 8970 - Бутик Црвенкапа ! Најевтини ! Најдобри !

Секси кратко фустанче 8970. Мини фустанче за максимален сексипил! Фустанчето е од нежна чипка која има изглед како крупна плетена мрежа изработена со брановиден дезен. Деколтето е длабоко. Фустанчето на грбот во горниот дел е споено, но надолу е отворено раскошно раскривајќи ги вашите облини.