Секси кратко фустанче модел 81042 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Секси кратко фустанче модел 81042. Мини фустанче за максимален сексипил! Фустанчето е од нежна чипка која има изглед како многу ситна плетена мрежа изработена со ситен цветен дезен. Фустанчето на грбот во горниот дел е споено, но надолу е отворено раскошно раскривајќи ги вашите облини.