Секси кратко фустанче модел 7099 - Бутик Црвенкапа! Најдобри ! Најефтини !

Секси кратко фустанче модел 7099. Беспрекорно секси и заводничко фустанче изработено од растеглив материјал кое перфектно ќе се слее на женското тело. Изработено е од фин непровиден материјал. Комбинирајте со високи потпетици.