Секси комбинезон модел 8705 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Секси комбинезон модел 8705. Секси целосен комбинезон, изработен од мека мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Комбинезонот е со тенки, еластични прерамки, не многу длабоко деколте и отвор на долниот дел кој ги открива интимните делови и дел од задникот