Секси комбинезон модел 89031 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најквалитетни !

Секси комбинезон модел 89031. Секси целосен комбинезон од реномираниот бренд Leg Avеnue, изработен од мека ситна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Комбинезонот е со тенки, еластични прерамки, длабоко деколте и отвор на грбот и долниот дел кој ги открива интимните делови и дел од задникот.