Секси комбинезон модел 8841 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најквалитетни !

Секси комбинезон модел 8841.Секси женски комбинезон со дезен на крупна мрежа од реномираниот бренд Leg Avenue. Комбинезонот нежно го прекрива Вашето тело и ја разгорува машката фантазија.  Комбинезонот е со тенки, еластични прерамки,не многу длабоко деколте и отвор на грбот и долниот дел кој ги открива интимните делови