Секси комбинезон модел 89045 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Секси комбинезон модел 89045. Комбинезонот е со длабок V отвор, изработен е од плетена ситна ликра со дезен на ружи. За максимално да го искористите дизајнот на комбинезонот, не носете друга долна облека и водете љубов слободно и со ова парче облека на вас! Тангата не е вклучена во комплетот.