Секси комбинезон со ракави модел 8380 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Секси комбинезон со ракави модел 8380. Моделот е изработен од мека ликра со мрежест дезен со средна големина. Комбинезонот одговара на повеќето жени и Ве првави да се чувствувате самоуверено, секси и заводливо.