Темен секси комбинезон модел 8208 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Темен секси комбинезон модел 8208. Моделот е изработен од мек растеглив материјал и е со прерамки и отвор на интимните делови. Многу е популарен и одговара на повеќето жени. Комбинезонот е од реномираниот бренд Leg Avеnue