Чипкан комбинезон со ракавици модел 8254 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Чипкан комбинезон со ракавици модел 8254. Моделот е изработен од мека ликра со мрежест дезен со средна големина. Комбинезонот одговара на повеќето жени и Ве првави да се чувствувате самоуверено, секси и заводливо.