Женски комбинезон модел 8256 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Женски комбинезон модел 8256. Моделот е изработен од мека ликра со мрежест дезен. Комбинезонот е од брендот Leg Avenue и одговара на повеќето жени и Ве првави да се чувствувате самоуверено, секси и заводливо