Женски комбинезон модел 89009 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најквалитетни !

Женски комбинезон модел 89009. Секси целосен комбинезон од реномираниот бренд Leg Avеnue, изработен од мека мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Комбинезонот е со тенки, еластични прерамки, не многу длабоко деколте и отвор на грбот и долниот дел кој ги открива интимните делови и дел од задникот.