Женски комбинезон модел 8643 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Женски комбинезон модел 8643. Секси целосен комбинезон од реномираниот бренд Leg Avеnue, изработен од мека ликра со линии кои дискретно ги откриваат жешките точки од целото тело. Комбинезонот е со тенки, еластични прерамки, не многу длабоко деколте и отвор на грбот и долниот дел кој ги открива интимните делови.