Секси боди модел 1302 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Секси боди модел 1302. Секси боди, изработено од мека ситна мрежа, со долги ракави, парче кое дискретно ги открива жешките точки од целото. Големината универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени