Женски комбинезон модел 8421 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Женски комбинезон модел 8421. Моделот е изработен од мека ликра со дезен на ружи. Комбинезонот е од брендот Leg Avenue и одговара на повеќето жени и Ве првави да се чувствувате самоуверено, секси и заводливо.Комбинезонот е со тенки, еластични прерамки и отвор на долниот дел кој ги открива интимните делови.