Женско секси црно фустанче модел 86043 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Женско секси црно фустанче модел 86043. Моделот е изработен од мек растеглив материјал, со перерамки, голем отвор на градите. Многу е популарен и одговара на повеќето жени. Фустанчето е од реномираниот бренд Leg Avеnue.