Мрежесто секси фустанце модел 86083 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Мрежесто секси фустанце модел 86083. Моделот е изработен од мек растеглив материјал, ликра плетена како мрежа со перерамки,  и голем отвор на градите. Многу е популарен и одговара на повеќето жени. Фустанчето е од реномираниот бренд Leg Avеnue.