Мрежести хулахопки модел 7553 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Мрежести хулахопки модел 7553. Уникатни црни мрежести хеланки, идеална комбинација со вашите кратки здолништа или кратки пантолони. Изработени се од крупна, мека, црна мрежа која растегната по ногата има форма на симпатични кругови.Од наворешната и внатрешната страна има раб со неправилна форма од црн непровиден материјал.